Remuntada blaugrana i a semifinals de la copa

Copa. El Barça derrota el Sevilla (1-4) i jugarà la fase final entre el 25 i el 30 de maig a Leganés amb el Llevant, l’Atlético i el Madrid CF

Sevilla 1 Barça 4

SEVILLA:Noelia Ramos; Lucía, Toro, Nago (Ana Franco, 66’), Aivi; Virgy (Echeverri, 66’), Almudena, Inma Gabarró (Pinel, 89’), Paine; Clàudia Pina (Carla Armengol, 89’), Coleman (Julia Karlernäs, 66’).BARÇA:Cata Coll; Crnogorcevic (Marta Torrejón, 59’), Patri Guijarro, Mapi León, Melanie (Leila, 71’); Vicky Losada (Laia Codina, 71’), Hamraoui (Martens, 59’), Alèxia Putellas; Graham Hansen, Jennifer Hermoso (Bruna Vilamala, 71’), Mariona Caldentey.GOLS:1-0, Clàudia Pina (13’); 1-1, Mariona Caldentey (26’), 1-2, Vicky Losada (48’); 1-3, Alèxia Putellas (49’); 1-4, Graham Hansen (94’).ÀRBITRE:Beatriz Arregui Gamir.TG:A Noelia Ramos, Inma Gabarró, Hamraoui i Mapi León.

El Barça de Lluís Cortés continua amb pas ferm en una temporada que podria ser històrica. Si diumenge es va classificar per a la segona final de la Champions de la seva història després d’eliminar el PSG, ahir ho va fer per a les semifinals de la copa després de golejar el Sevilla a domicili (1-4).

Amb un onze amb un bon grapat de rotacions, el Barça va començar el partit amb poc ritme i moltes pèrdues i va haver de remuntar el gol inicial de Clàudia Pina, jugadora cedida pel Barça. Les blaugrana, després d’uns primers minuts fluixos, van anar entrant en el partit i van poder empatar tretze minuts després amb un gol de Mariona Caldentey a passada de cap de Jenni Hermoso.

Després del descans i poc després de sortir dels vestidors, el Barça va sentenciar el partit accelerant el seu joc i marcant dos gols en un minut. El primer el va fer Vicky Losada. El segon, Alèxia Putellas després d’una altra bona assistència a l’espai de Jenni Hermoso. El Barça ja no va patir pel resultat i encara va ampliar el marcador amb un gol en contraatac de Graham Hansen en l’últim minut.

El grup de Lluís Cortés, que aquest diumenge podria guanyar la lliga si derrota el Granadilla i el Llevant ensopega contra l’Espanyol, estarà en el sorteig de les semifinals de la copa amb el Llevant, l’Atlético de Madrid i el Madrid CF. Les semifinals i la final es jugaran entre el 25 i el 30 de maig a Butarque, estadi del Leganés.