Barça

Mateu Lahoz xiularà el Barça-Atlético

1a divisió. El valencià ja va xiular el Barça-Atlético de la temporada 2013/14, que va decidir el títol a favor dels madrilenys

L’àrbitre valencià Antonio Mateu Lahoz ha estat designat pel comitè d’àrbitres per dirigir el partit entre el Barça i l’Atlético de Madrid d’aquest dissabte al Camp Nou (16.15 h), partit decisiu per a la lluita pel campionat de lliga. Serà la setena vegada que arbitri un partit entre catalans i colchoneros.

La temporada 2013/14 va ser Mateu Lahoz qui va dirigir precisament el Barça-Atlético d’aquella 38 jornada de lliga que va acabar decidint el campionat, amb l’Atlético com a campió després d’empatar 1-1 al Camp Nou contra aquell Barça del Tata Martino. Un partit polèmic perquè al Barça se li va anul·lar un gol legal.

Aquesta serà la tercera vegada que Mateu xiuli el Barça aquesta temporada. Els dos precedents anteriors són el 4-0 contra l’Osasuna i el triomf contra l’Athletic per 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)