Barça

Trobada Laporta-Colau per avançar en l’Espai Barça

Institucional. El president del Barça s’ha reunit avui amb l’alcaldessa, Ada Colau, per parlar de l’inici de les obres i la possibilitat d’anar a jugar a Montjuïc

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha encapçalat avui una representació institucional del club a l’Ajuntament de Barcelona. Laporta ha mantingut una reunió privada amb l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, per exposar petits canvis en el projecte Espai Barça a fi de poder iniciar les obres en breu, que requeriran d’algunes adaptacions del projecte.

La d’avui ha estat la primera trobada institucional entre l’alcaldessa Colau i el president Laporta, reunió a la qual s’ha sumat posteriorment la segona tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, al despatx de l’alcaldessa.

Prèviament, els representants del FC Barcelona, encapçalats per Joan Laporta, la vicepresidenta de l’àrea institucional Elena Fort, el directiu responsable de l’Espai Barça, Jordi Llauradó, i el conseller delegat entrant, Ferran Reverter, s’han trobat al Saló Consolat del Mar amb la segona tinenta d’alcaldia responsable d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz; la gerent d’urbanisme, Laia Grau; el cap de gabinet de la tinenta d’alcaldia, Marc Rius, i l’assessor de la tinenta d’alcaldia, Roger Clot.

El club ha expressat a l’Ajuntament la voluntat d’impulsar un seguit de petits canvis arquitectònics en el projecte Espai Barça per fer-lo més sostenible i tecnològic.

El Barça argumenta que després d’anys amb el projecte aturat aquest ha quedat obsolet i que les millores que es volen concretar podrien encarir una mica més l’obra. En aquest context, el FC Barcelona ha demanat a l’Ajuntament accelerar els permisos que es requeriran per a un projecte que fa anys ja hauria d’haver estat en marxa. Sobre aquests aspectes, totes dues parts han mostrat una entesa absoluta per tractar-se no només d’un projecte del FC Barcelona, sinó de la ciutat.

En la trobada també s’ha tractat la possibilitat que el Barça pugui ocupar les instal·lacions esportives de la muntanya de Montjuïc durant algun període en què l’Estadi requereixi que no hi hagi públic. La idea en la qual treballa el club és que mentre s’executi l’obra, l’Estadi no perdi mai una capacitat per a uns 80.000 seients. No obstant això, sí que s’ha recordat que, durant un curt període de temps, el Camp Nou no podrà acollir partits ni espectadors, fet que obligarà l’entitat a buscar provisionalment una nova casa, i aquesta serà, molt probablement, l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)