Barça

Koeman: “Hem de ser forts mentalment per afrontar aquest partit”

El Barça juga demà una nova final, contra l’Atlético de Madrid al Camp Nou. Un partit que pot ser decisiu de cara al desenllaç final de la lliga. L’equip hi arriba després d’haver-se imposat al València a Mestalla i plenament conscient que no poden fallar. Ronald Koeman manté que si ho guanyen tot seran campions. Aquí el resum de les frases més destacades de la seva roda de premsa.

JOC O MENTALITAT?: “No hi ha una cosa més important que l’altra. Cada equip té el seu estil. El nostre estil és diferent i és treure el màxim rendiment com a jugador i com a equip. Cal aprofitar l’espai, la profunditat ... i quan perdem la pilota estar molt junts. Mai és una cosa sola.”-

DEMBÉLÉ: “Compto amb ell com tots els que estan a la llista. Són qüestions tècniques. Pot estar i necessitem a tots els jugadors.”.

ANSU FATI: “Encara no he parlat amb Ansu. Vaig parlar amb ell abans del seu viatge. Va estar parlant amb el doctor ahir a la tarda. Li hem donat ànims. El pobre xaval porta molt de temps ... Ara el més important és que es posi bé. Estarà amb nosaltres, llàstima que sigui la temporada que ve.”.

NÚMEROS: “Per ser campió cal guanyar-ho tot. No he canviat d’opinió setmana a setmana. Si guanyem els quatre partits, estic convençut que serem campions.”.

S’ENFRONTA A LUIS SUÁREZ: “Serà una cosa estranya per al jugador mateix i per a jugadors del nostre equip. Som professionals i cadascú fa el màxim per al seu equip. No cal donar més voltes i concentrar-nos en el nostre jugador. Com podem anul·lar el seu joc, com pressionar, on hem d’estar atents.”.

LA SEVA PRESÈNCIA A LA BANQUETA: “Crec que és important que estigui en el partit. Depenem dels comitès i no sé perquè dura tant. El dia del València no vaig estar i tenim un bon cos tècnic, ja portem molt de temps i les nostres idees són les mateixes.”.

EL DINAR POLÈMIC: “No és el moment de parlar del menjar a casa de Messi. Entenc la pregunta, però hem d’estar centrats en el partit.”

PARTIT DECISIU?: “No crec que el resultat final sigui decisiu. Per a nosaltres i per als altres, però és molt important, és clar, perquè queden poques jornades.”.

EL MISSATGE AL GRUP: “Durant una temporada hi ha moments d’alts i baixos. Però en qualsevol equip. Fa tres mesos no esperàvem poder lluitar pel campionat. És una jornada per donar un pas important i cal estar mentalment fort per afrontar aquest partit. Estar bé, jugar bé, amb agressivitat quan no tenim la pilota. Estem convençuts que farem un bon partit.”.

BARÇA I ATLÉTICO: “Som dos molt bons equips, que lluitem amb dos equips més. L’estil de cada un és diferent, però hi ha més maneres de guanyar coses. L’equip que com a conjunt estigui mentalment fort, i parlant de nosaltres, hem d’estar bé amb pilota. L’Atlético tanca bé i el nostre joc en l’última part del camp ha de ser molt bo per crear oportunitats i ser efectius.”.

MESSI: “Sé que Messi porta molts anys. A l’estiu ja em vaig adonar que ell té interès en la tàctica de l’equip. Té molta qualitat, però també pensa en el futbol dels altres, en què pot rendir l’equip.”

PLANIFICACIÓ TEMPORADA QUE VE: “El millor és que es quedi Messi. Segueixes amb el millor del món. Qualsevol entrenador està parlant de la gent del club d’on cal millorar la plantilla, etc. Com tots els tècnics.”.

PLANTEJAMENT ATLÉTICO: “En alguns partits ha anat a pressionar més. Cal estar preparats. Cada un busca la seva qualitat, la seva manera de ser. Sabem que el Barça sempre ha estat un equip d’atac. Cal ser fidel a un mateix, no canviarem. Esperem un equip que quan no tinguin pilota estaran molt junts sense deixar espais.”.

MATEU LAHOZ: “Millor no parlar dels àrbitres perquè en general la federació posa als millors per a aquests partits. Cal esperar que encerti en les decisions. No cal pensar massa. Cal pensar en un mateix. Tant de bo que les decisions siguin justes per a tots.”.

PERSEGUIT: “Sí sento que és una cosa personal. “Quin personatge”, crec que no és insultar. No és raó per sancionar per dos partits. Llavors sí, hi ha alguna cosa més.”.

REAL MADRID: “No crec que la derrota del Madrid a la Champions pugui influir en els últims partits d’aquest campionat.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)