Barça

Ceferin continua amenaçant

Contundent. LA UEFA anuncia en un comunicat que perdona els nou clubs que van renunciar a la Superlliga i que el seu comitè de disciplina serà l’encarregat de sancionar els que continuen en el projecte: el Barça, el Real Madrid i la Juventus

La UEFA torna a amenaçar el Barça, el Real Madrid i la Juventus, els tres clubs que encara no han renunciat a la Superlliga. En un comunicat, el màxim organisme europeu que presideix Aleksander Ceferin va explicar ahir que perdona els nou clubs que van deixar la nova organització (Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Atlético de Madrid, Milan i Inter) i que el seu comitè de disciplina serà l’encarregat de sancionar els tres que encara no han presentat la renúncia.

La UEFA explica que els nou clubs penedits han admès la seva errada, han demanat perdó i han signat una declaració de compromís. En aquesta declaració, es comprometen a participar en totes les competicions organitzades per la UEFA si es classifiquen, a tornar a formar part de l’ECA (l’associació de clubs), a fer tot el possible per sortir de l’empresa que es va crear per organitzar la Superlliga; accepten ser multats amb 100 milions d’euros si busquen jugar una competició no autoritzada per la UEFA o amb 50 milions si incompleixen algun dels punts de la declaració. A més, faran una donació de 15 milions d’euros per al benefici del futbol de base. Als nou clubs, també se’ls retindrà el 5% dels ingressos aconseguits en competició europea durant una temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)