Barça

“Algun dia ha de ser el primer”

Diego Simeone. L’entrenador de l’Atlético de Madrid ha visitat el Camp Nou set vegades en partits de lliga, amb quatre derrotes i tres empats. Creu que el Barça arriba al partit en un bon moment de joc i resultats

Diego Pablo Simeone, entrenador de l’Atlético de Madrid, no ha guanyat mai un partit al Camp Nou. Ha disputat set partits de lliga, amb quatre derrotes i tres empats. “Alguna vegada ha de ser la primera”, deia ahir en la roda de premsa prèvia al partit d’avui. L’argentí no veu cap semblança amb el partit del 2014, quan l’Atlético va guanyar la lliga a Barcelona. “No n’hi veig cap. Aquell dia un equip havia de guanyar per ser campió i a l’altre li servien dos resultats. Ara, passi el que passi, quedaran encara molts punts en joc”, explicava Simeone, que va elogiar el rendiment de Luis Suárez i també el de Marcos Llorente. “Estan fent una temporada fantàstica. Luis està reivindicant tot el que s’esperava d’ell i Llorente està fent un dels millors anys de la seva carrera.”

L’entrenador de l’Atlético de Madrid, que no creu que el fet que Ronald Koeman estigui sancionat tingui gaire influència en el partit, va lloar la trajectòria del Barça en aquesta lliga. “Han guanyat molts punts seguits, estan jugant bé i han aconseguit ressituar-se després de la primera volta amb un gran treball. Nosaltres intentarem portar el joc allà on més ens convingui”, va dir Simeone, que creu que el campió de lliga serà l’equip que estigui millor mentalment en les quatre jornades que resten de campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)