Barça

Sandra Paños renova

Barça. La portera blaugrana, que continuarà en el club fins al 30 de juny del 2024, acabava contracte aquesta temporada. Va arribar al Barça l’any 2015 procedent del Llevant

El Barça va anunciar ahir la renovació de la portera Sandra Paños fins al 30 de juny del 2024. L’alacantina, portera titular de l’equip de Lluís Cortés i de la selecció espanyola, acabava contracte aquest estiu i la seva continuïtat era un dels objectius que s’havia marcat la direcció esportiva del futbol femení que dirigeix Markel Zubizarreta. És la segona ampliació de contracte que anuncia el club després de la classificació per a la final de la Champions del 16 de maig. Aquesta mateixa setmana es va anunciar la renovació del tècnic, Lluís Cortés.

Paños, de 28 anys, va arribar al Barça l’any 2015 procedent del Llevant i va pel camí de guanyar el seu cinquè Zamora. És una de les capitanes del Barça, club amb el qual ha jugat 188 partits, i hi ha guanyat una lliga, tres copes, una supercopa i cinc copes Catalunya, palmarès que pot ampliar aquesta temporada de manera considerable. El Barça, a més de jugar la final de la Champions, pot guanyar la lliga aquesta mateixa setmana i disputarà les semifinals de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)