Barça

Koeman: “És més important aquest final de lliga que el meu futur”

Complerts els dos partits de sanció, Ronald Koeman podrà tornar a asseure’s a una banqueta demà al camp del Llevant. La lliga s’ha complicat molt després de l’empat contra l’Atlético de Madrid però el tècnic holandès encara no dóna el títol per perdut i defensa la tasca que s’ha fet aquesta temporada. Aquí els mostrem un recull de les frases més interessants de la seva roda de premsa prèvia al duel.

L’ESTAT DE L’EQUIP: “Crec que l’equip va just, però igual que els altres equips. Hi ha molts jugadors que han jugat amb els seus països, són molts partits, i jugar al teu camp sense el teu públic, costa més perquè no tens l’ajuda de la teva afició. Per això ens hem deixat molts punts a casa, i potser per això també hem guanyat més punts a fora. L’equip que arribi més fort física i mentalment, guanyarà. Tots els equips arribem molt justos.”.

EL VAR I LA POLÈMICA ARBITRAL: “Si hi ha algú que no pot parlar dels àrbitres sóc jo, jo ja vaig dir el que pensava. Si el Madrid se sent perjudicat, és un tema seu. Sí que és veritat que els entrenadors i els jugadors no sabem quan es xiulen unes mans, i passa en tots els països, no només aquí..”.

AMENACES DE LA UEFA: “No ho sé, no puc opinar sobre aquest tema, no he estat ficat a la Superlliga ni amb la UEFA. No és un tema de si és capaç o no la UEFA de fer sancions, a dia d’avui, tampoc m’interessa.” .

EL DUEL CONTRA L’ATLÉTICO: “Hi va haver dues parts diferents, no sortim bé i ens va costar crear ocasions. A la segona part vam estar millor i vam tenir les nostres ocasions de marcar. Va ser un partit molt disputat, davant un conjunt molt fort físicament, davant d’una plantilla més experimentada que la nostra. Nosaltres juguem amb dos jugadors de mig camp de 18 anys, i amb dos defenses de 20. Cal analitzar d’on venim, vam guanyar un títol, vam optar a un altre títol i queden tres jornades. A la primera part no vam estar al nostre nivell . És responsabilitat de l’entrenador, però demà toca jugar, no hi ha més.”.

ADÉU A LA LLIGA?: “No, estem aquí encara. És clar que és diferent perquè l’Atlético està dos punts per sobre, però no cal pensar en els altres, sinó en nosaltres.”.

LA CITA CONTRA EL LLEVANT: “La lliga està molt igualada per moltes coses, lesions, el rival, hi ha dificultats per a nosaltres però també per als altres. Cada vegada queden menys partits, i estem molt a prop.”.

MINGUEZA I ILAIX AJUDARAN EL FILIAL?: “El primer equip sempre és el més important, si podem ajudar al B a pujar a Segona, no hem parlat sobre aquest tema. Si arriba un dia que podem ajudar al B, com sempre, ens ajudem, però sabent que el primer equip és el més important.”.

SE SENT INFRAVALORAT?: “No, per a mi són importants les persones que treballen amb mi en el dia a dia, i aquesta gent ho valora. Jo no puc guanyar una batalla amb la premsa, amb la gent. Durant moltes èpoques de la temporada m’ho han valorat.”.

EL MADRID-SEVILLA: “Sí, vaig veure els primers 20 minuts, i després vaig veure el Milan contra el Juventus, perquè em poso nerviós veient als altres equips”.

UN BON FUTUR: “Sí, cal destacar a Araujo, a Mingueza, a Pedri, a Ilaix. Han agafat les oportunitats que tenim i les han aprofitat. Són el futur. Estem jugant amb molta gent jove i això sempre implica que falta maduresa, però és molt important de cara als propers anys.”.

EL SEU FUTUR DEPÈN DE LA LLIGA?: “Des del primer dia el president m’ha demostrat la seva confiança, per a mi no és una cosa que hagi d’estar preocupat, vaig signar dos anys d’entrenador i jo em veig com a entrenador l’any que ve. Hem quedat per parlar amb el president per quan acabi la temporada. És més important aquest final de la lliga i no el meu futur.”.

POQUES ROTACIONS: “Si l’equip està bé, no faig molts canvis. També la disposició tàctica és important, però els que no juguen han d’estar preparats per quan els toqui.”.

EL SEU FUTUR: “No és una cosa que m’afecta només a mi, és una cosa que li passa a tots els entrenadors. Jo no puc controlar a la premsa, cada un té la seva opinió i no tinc dret de canviar això. L’única cosa important és analitzar la temporada que hem fet amb la gent que jo treballo. Després de dues setmanes, hi ha temps per parlar de futur.”.

MISSATGE CLAR: “Lluitarem fins a l’últim segon per guanyar la Lliga. No està a les nostres mans, però no hem de cometre cap error més. Lluitarem fins al últims segon per guanyar-la.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)