Barça

Mannarelli, un altre que cau

Espai Barça. La junta directiva acomiada qui era el director patrimonial del club i màxim responsable executiu del projecte blaugrana. Des del club asseguren que a l’auditoria “s’estan trobant coses poc ètiques”

“El projecte té moltes mancances i s’han trobat coses poc ètiques, per dir-ho d’una manera suau”, expliquen a aquest diari des del Barça després de confirmar l’acomiadament de Bill Mannarelli, fins ara director patrimonial i màxim responsable executiu de l’Espai Barça, una informació avançada pel diari Ara. L’adeu de Mannarelli, contractat per l’anterior president, Josep Maria Bartomeu, s’uneix a les marxes d’altres homes de confiança de l’anterior directiva, com ara Òscar Grau, Albert Soler, Pere Jansà i Román Gómez Ponti. El pròxim acomiadament, segons algunes fonts, podria ser el de Pancho Schroder, director de finances del club.

L’acomiadament de Mannarelli arriba mentre la junta directiva continua esperant el resultat final de les dues auditories encarregades per saber la situació financera del club i de l’Espai Barça. Algunes conclusions ja es poden extreure. Una, que “s’han trobat coses poc ètiques”. Per exemple, són 109 els milions que ja s’han gastat en l’Espai Barça. Segons aquest estudi, aquestes feines podrien haver costat la meitat. Tampoc s’entén com es destinaven més de 100.000 euros mensuals a la contractació de fins a sis professionals que només es dedicaven a avaluar el projecte del nou estadi, ja adjudicat l’any 2016 al despatx Nikken Sekkei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)