Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Hem baixat molt el ritme, estic molt decebut”

Ronald Koeman ha acabat el partit contra el Llevant molt enfadat amb el segon temps fet pels seus jugadors. De fet, no s’explica del tot la davallada respecte el bon primer temps fet per l’equip. “La primera part ha estat molt bona però els partits duren 90 minuts. Hem baixat molt el ritme a la segona part. Estic molt decebut. És impossible entendre el perquè.”, ha dit. El tècnic holandès ha insistit en la greu errada de no sortir intensos després del descans. “La culpa ha estat que a la segona part hem entrat amb menys intensitat. I això, després, és molt difícil de canviar perquè el rival s’anima.”. Koeman estava abatut. “A vegades no hi ha explicacions. Hem deixat que entrin al partit i ho han aprofitat.”, ha afirmat.

Qui ha fet un diagnòstic més global de tota la temporada ha estat un dels capitans, Sergio Busquets, molt crític. “La lliga queda sentenciada en contra nostra. Marxem amb males sensacions. Hauríem pogut marcar més gols però ha passat el de sempre, ens han marcat gols fàcils, ens han superat en molts llocs i no hem estat precisos.”. ha assenyalat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)