Barça

El Madrid CFF, rival del Barça

Copa. Les blaugrana jugaran la semifinal contra les madrilenyes el dimecres 26 de maig, a Leganés, i l’altra eliminatòria enfrontarà l’Atlético de Madrid amb el Llevant, el dijous 27 de maig

El Barça femení disputarà la semifinal de la copa d’aquesta temporada el 26 de maig, deu dies després de la final de la Champions. Ho farà a l’estadi de Butarque, a Leganés, contra el Madrid CFF, en un horari encara per determinar.

Si guanya el partit i es planta a la final, que tindrà lloc en el mateix escenari, el diumenge 30 de maig, l’equip de Lluís Cortés se les haurà amb el guanyador de l’altra semifinal, que jugaran Atlético de Madrid i el Llevant el dijous 27. Aquest és el resultat del sorteig que es va celebrar ahir a la seu de la Federació Espanyola de Futbol, a Las Rozas.

La sensacional temporada de les blaugrana les pot portar a aconseguir un històric triplet. De moment són campiones de lliga a falta de vuit jornades del final i diumenge que ve poden aixecar la primera Champions League.

Per altra banda, el Barça és l’actual campió de copa, una competició que es va ajornar la temporada passada per culpa de la pandèmia i que va acabar disputant-se aquest mes de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)