Barça

Laporta inaugura el Barça Cafè, el nou ‘sportsbar’ del Camp Nou

Avui al migdia s’ha inaugurat el Barça Cafè, el nou ‘sportsbar’ que el club ha obert a les instal·lacions del Camp Nou, on abans s’ubicava el ‘Pans and Company’. Demà ja estarà obert al públic i s’espera que aquest nou espai sigui un punt de trobada pels milers de persones que solen passar per les instal·lacions del club blaugrana cada dia. Ara menys per les restriccions provocades per la pandèmia però amb la millora de les xifres s’espera que ben aviat aquest nou projecte sigui un èxit rotund.

És una de les grans apostes del Barça per millorar la seva oferta gastronòmica en el recinte del Camp Nou i compta amb una decoració totalment blaugrana, que segur que fa les delícies de tots els que s’hi acostin. Hi haurà plats de cuina catalana i plats inspirats en els gustos dels jugadors del primer equip, com per exemple una pizza Margarita, de Dembélé, un salmó proposat per Messi o un gaspatxo, de Jordi Alba. El Barça Cafè estarà gestionat per l’empresa Singularis i la proposta gastronòmica és dels germans Iglesias, que anteriorment ja havien col·laborat amb la família Messi.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència, a més de Joan Laporta, d’Antoni Llorens i dels germans Iglesias, d’alguns dels membres de la nova Junta Directiva, com el vicepresident primer i responsable de l’àrea esportiva, Rafael Yuste; el vicepresident de l’àrea econòmica, Eduard Romeu; el vicepresident de l’àrea institucional, Antonio Escudero; el vicepresident de l’àrea de màrqueting Juli Guiu; el secretari i responsable del bàsquet, Josep Cubells, i els directius Miquel Camps, portaveu adjunt; Josep Ignasi Macià, responsable de la Comissió Social; Aureli Mas, responsable del futbol sala; Joan Solé, responsable de l’handbol; Joan Soler, responsable del futbol base, i Àngel Riudalbas, així com el conseller delegat, Ferran Reverter, i altres executius del Club. En representació dels esportistes, també ha fet acte de presència l’exjugador Chapi Ferrer, actual entrenador dels Barça Legends.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)