Barça

Emma Hayes: “Tenim jugadores que inspiren a tota una generació i és un somni ser avui aquí”

Roda de premsa. Emma Hayes i Magdalena Eriksson. Prèvia Chelsea-Barça

L’entrenadora Emma Hayes i la defensa del Chelsea Magdalena Eriksson han parlat fa només uns instants en la roda de premsa prèvia a la final de demà de la Champions entre l’equip anglès i el Barça al Gamla Ullevi de Göteborg. Aquestes han estat algunes de les respostes més interessants:

EMMA HAYES

Què significa jugar aquesta final?

És un partit que tenim ganes de jugar. Serà el partit de futbol femení més mirat d’aquest any. Ens enfrontem els dos millors equips d’Europa en aquests moments.

És el moment del Chelsea?

Estem molt contentes de ser aquí. Tenim jugadores que inspiren a tota una generació. Per mi és un somni dirigir aquest vestidor. Feia molts anys que un equip anglès no jugava la final. Guanyar aquesta Champions seria increïble.

Valoració sobre el Barça

El Barça és un gran equip i practica un gran futbol. Elles ja han jugat una final, i els pot ajudar, però nosaltres també tenim experiència a Europa. Serà un partit igualat.

Final sense públic

La bona notícia de l’absència d’aficionats és que les jugadores podran escoltar bé les meves instruccions. Però naturalment tots voldríem jugar amb públic, però estem acostumades a aquesta situació.

MAGDALENA ERIKSSON

El creixement d’aquest Chelsea

Hem millorat molt des que vaig arribar al club. Ha millorat el nostre futbol, les instal·lacions... ha estat un viatge llarg i el fet de jugar ara aquesta final em fa sentir feliç. Crec que hem arribat per quedar-nos.

Partit sense aficionats

Haver tingut aquí els fans del Chelsea hauria estat bonic, però la situació epidemiològica és la que és. Li he dit als meus amics que intentaré arribar a una altra final per ells, perquè hi puguin ser en directe.

El potencial ofensiu del Barça

Com a equip són molt bones. No em centraria en les individualitats. Tenim clar que tenen un bon bloc i funcionen bé com a conjunt i haurem de defensar com ho hem fet durant tota la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)