Barça

“Tenim bones sensacions”

Lluís Cortés, Sandra Paños i Vicky Losada. Entrenador i capitanes del Barça

Lluís Cortés, Vicky Losada i Sandra Paños buscaran avui canviar les llàgrimes de Budapest per l’alegria que suposaria guanyar per fi una Champions. Tots tres coincideixen en el missatge: aquest Barça està preparat. “Les sensacions són bones. L’equip està amb ambició. Tenim jugadores que han jugat partits molt importants en la seva carrera i no em preocupen els nervis d’una final, però sí serà clau ajustar el nivell de motivació perquè no hi hagi un excés d’eufòria o d’adrenalina.” “El Chelsea no necessita sotmetre els rivals per guanyar els partits. Defensivament es troben còmodes a prop de la seva porteria, amb un bloc baix, per contraatacar. Haurem de vigilar les seves transicions”, adverteix Cortés.

Set de glòria en aquest Barça: “Des del 2019 hem estat treballant moltíssim per poder repetir una final. Estem a punt”, assegura Paños. Per Losada, el repte és doble: guanyar i jugar bé: “Nosaltres som el mirall. Hi ha moltes nenes que estan començant a jugar ara a futbol i es fixen en nosaltres i veuen que és possible poder lluitar per guanyar una Champions. Tenim una gran responsabilitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)