El Barça B, sense ascens

‘Play-off’ d’ascens a segona A. Els de García Pimienta cauen en el desempat en els penals tot i la gran actuació d’Iñaki Peña, que atura quatre llançaments, i no pujaran de categoria

UCAM Múrcia 2 Barça B 2

UCAM MÚRCIA:Biel Ribas; Johan, Charlie Dean, Josete, Viti (Romera, 90’); Rafa de Vicente, Jannick (Santi Jara, 74’), Xemi, Liberto (Pablo Espina, 74’); Alberto Fernández (Javi Moreno, 98’) i Jordi Sánchez (Aketxe, 90’).BARÇA B:Iñaki Peña; Mingueza, Arnau Comas (Ramos Mingo, 117), Roger Riera, Mika Mármol (Alejandro Balde, 105’); Nico González (Oriol Busquets, 105’), Collado, Matheus Pereira; Abe (Peque, 79’), Rei Manaj i Konrad.GOLS:1-0, Alberto Fernández (24’). 1-1, Rei Manaj, de penal (46’); 1-2, Rei Manaj (65’); 2-2, Chemi (82’).ÀRBITRE:Fernando Román Román.TG:Rei Manaj, Rafa de Vicente, Matheus Pereira, Salmerón, Pablo Espina, Collado, Chem i Aketxe.ESTADI:Vicente Sanz de Don Benito.

El Barça B queda per segona temporada consecutiva sense ascens a segona divisió A. Ahir va caure contra l’UCAM Múrcia en un partit de la primera eliminatòria del play-off d’ascens. Ho va fer de la manera més cruel: essent superior en el partit, però estant desafortunat en el desempat en els penals. Desafortunats alguns dels llançadors, perquè l’actuació d’Iñaki Peña va ser magnífica, aturant quatre llançaments dels murcians. Els seus companys en van fallar cinc, de penals. Dolorosa va ser l’errada de Rei Manaj, que havia fet un gran partit, i que hauria classificat el filial en cas d’encert, però el xut de l’albanès va sortir desviat.

Rei Manaj havia estat l’encarregat de remuntar en la segona part el gol d’Alberto Fernández. Després d’una bona sortida del filial blaugrana, amb gol anul·lat a Konrad per fora de joc, els murcians van colpejar primer amb un xut des de fora de l’àrea que va sorprendre Iñaki Peña. Els de García Pimienta van sortir molt intensos en la segona part i en la primera jugada Matheus Pereira va forçar un penal que Rei Manaj va transformar. L’albanès, que havia enviat una pilota al pal en la primera part, va marcar el segon gol del Barça B en una jugada extraordinària, agafant la pilota en camp propi i definint amb un gran xut després d’una cursa imponent. El filial blaugrana, però, no va saber conservar l’avantatge i els murcians van empatar a falta de vuit minuts en una jugada d’estratègia.

El marcador no es va moure a la pròrroga i en una tanda de penals amb protagonismes dels dos porters el Barça B va caure eliminat.

Dissabte
S. S. Reyes - ALGESIRES 1-3
0-1 (3’) Llinares. 1-1 (24’) Marcelo. 1-2 (54’) Romero. 1-3 (58’) Raúl Hernández, de penal.
BURGOS - Calahorra 1 - 0
1-0 (94’) Juanma, de penal.
R. SOCIEDAD B - Andorra 2 - 1
1-0 (7’) Navarro. 1-1 (37’) Riverola. 2-1 (114’) Lobete.
Linares - AMOREBIETA 1 - 2
0-1 (28’) Orozko. 1-1 (69’) Fran Lara. 1-2 (78’) Orozko.
Ahir
UCAM MÚRCIA - Barça B 2-2
1-0 (24’) Alberto Fernández. 1-1,(46’) Rei Manaj, de penal. 1-2 (65’) Rei Manaj. 2-2 (82’) Chemi.
Athletic B - Celta B 2-1
1-0 (63’) Cabo. 2-0 (66’) Ewan. 2-1 (83’) Losada.
EIVISSA - Madrid B 0-0
BADAJOZ - Zamora 2-0
1-0 (28’) D. Concha. 2-0 (45’) Aquino.