Barça

Lluís Cortés

Tècnic del Barça Femení

“No és guanyar, és com guanyar. És aquest el missatge”

Lluís Cortés és un dels grans artífexs de l’èxit del Barça femení i era un home absolutament feliç amb el partit disputat per les seves jugadores. No només per la victòria sinó per com es va aconseguir, amb una autèntica exhibició de futbol amb ADN Barça. “No és guanyar, és com guanyar. Aquest és el missatge que volíem transmetre i que l’aficionat del Barça ens reconegui per això.”, ha assenyalat.

Aitana Bonmatí, escollida millor jugadora de la final, estava eufòrica i destacava la feina de tots. “Són molts dies treballant, és un somni fet realitat i ja som campiones, som eternes. Amb el treball de tots, que suma, ho hem aconseguit”. Mariona va voler tenir un record per ex jugadores del club que no van poder viure l’eclosió del femení perquè encara no s’havia fet l’aposta tan forta que hi ha actualment. “Vull recordar totes les pioneres que van començar aquest camí al Barça Femení i que ara no hi són. Nosaltres hem pogut recollir la seva feina.”. Patri Guijarro ha afirmat que amb aquest triomf feien caure una porta en el futbol espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)