Barça

Celebració del doblet en el Johan Cruyff

Barça. L’equip de Lluís Cortés juga avui contra l’Athletic i després del partit oferirà els títols guanyats als 1.000 aficionats presents

Avui hi haurà festa grossa en el Johan Cruyff. El Barça de Lluís Cortés torna a competir. Ho farà contra l’Athletic en partit de lliga (20.30 h, Barça TV). Quan s’acabi el partit, l’equip celebrarà amb l’afició els títols guanyats els darrers dies. La segona lliga consecutiva que es van adjudicar les blaugrana fa dos diumenges després de guanyar el Granadilla a Tenerife i la primera Champions de l’equip femení del Barça conquerida diumenge passat a Göteborg contra el Chelsea. La celebració la podran veure en directe les 1.000 persones que assistiran al partit. Fa dies que el club va posar a disposició dels socis les 1.000 localitats que es permeten per protocol de la Covid-19 i es van esgotar en poques hores. Són moltes les ganes de celebració que tenen les jugadores blaugrana després d’haver guanyat la lliga el curs passat en confinament, l’actual en un hotel a Tenerife i la Champions en un estadi buit.

L’equip de Cortés, ja campió, té com a objectiu tancar la lliga amb ple de victòries. De moment, ha disputat 26 partits, amb 26 victòries. Ha marcat 128 gols i només ha encaixat cinc. Els números d’un equip que encara aspira a guanyar la copa i fer un triplet històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)