Barça

El Barça farà un ‘stage’ a Portland del 18 al 21 d’agost

Pretemporada. Després de la gira del 2018, l’actual campió d’Europa tornarà als Estats Units aquest estiu per participar en la Women’s International Champions Cup contra el Lió, el Portland Thorns i el Houston Dash

El Barça Femení viatjarà aquest estiu als Estats Units per participar en la Women’s International Champions Cup (WICC), del 18 al 21 d’agost. L’actual campió d’Europa s’enfrontarà a l’Olympique de Lió a l’estadi de Providence Park. El guanyador d’aquest enfrontament jugarà la gran final contra els vencedor del duel entre el Portland Thorns i el Houston Dash, que competeixen en la National Women’s Soccer League (NWSL), la primera divisió de futbol femení als Estats Units.

Serà el primer cop que les jugadores del Barça Femení disputen la WICC i el segon cop que l’equip visita els Estats Units des del 2018, quan van prendre part en la primera gira mixta del Club i es van imposar al SoCal FC al Drake Stadium de Los Angeles.

Impulsada per Relevent Sports Group, està previst que els partits de la WICC es puguin veure a través d’ESPN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)