Barça

Golejada contra l’Athletic i tribut a les campiones

1a divisió. El Barça apallissa l’Athletic per 8-0 i celebra el doblet de lliga i Champions amb els seus aficionats, en un estadi Johan Cruyff absolutament entregat

Festa grossa aquesta nit a l’estadi Johan Cruyff. Golejada i homenatge. Només tres dies després d’aixecar la primera Champions de la història de la secció, el Barça ha golejat avui l’Athletic per 8-0, en partit de lliga corresponent a la jornada 28, compromís que va ser ajornat en el seu dia.

L’equip de Lluís Cortés ha fet el mateix que va fer contra el Chelsea i en qüestió de 35 minuts ja guanyava per 4-0. Les blaugrana han tornat a signar un partidàs, amb un hat-trick de Jenni Hermoso i els doblets de Lieke Martens i Bruna Vilamala, i un darrer gol de la suïssa Crnogorcevic.

Abans del partit, Marta Torrejón, que avui ha jugat el seu partit número 302 amb el Barça, ha rebut un petit homenatge individual per part del club amb una samarreta commemorativa celebrant els seus 300 partits. També en els prolegòmens del partit, la capitana Vicky Losada, acompanyada del president del club, Joan Laporta, i el president de la Federació Catalana, Joan Soteras, ha rebut el trofeu de lliga guanyat fa una setmana i mitja i l’ha pogut mostrar als 1.000 espectadors presents avui a l’estadi. Bon detall també de l’Athletic fent el passadís de campiones a les blaugrana.

La lliga va guanyar-se a l’hotel de concentració en el desplaçament a Tenerife i la Champions es va guanyar en un Gamla Ullevi buit. Ha estat avui quan l’equip ha pogut celebrar el doblet juntament amb els seus aficionats. Després del partit, moment de celebracions. Música, càntics, rotllanes damunt la gespa i molta eufòria. Pròxim objectiu: el triplet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)