Barça

Messi: “M’agrada guanyar títols, i com més, millor”

Leo Messi ha concedit una entrevista al diari Olé pel seu 25è aniversari on no confirma si seguirà en el Barça o marxarà però on si que reconeix que la consecució de la copa d’aquesta temporada va ser “un punt d’inflexió” per l’equip després d’estar temps sense guanyar. I és que el 10 del Barça admet que el que ell vol és guanyar títols. “Sempre que competeixo, competeixo per guanyar i intentar aconseguir tots els objectius, per aconseguir títols. La veritat és que l’última Copa del Rei va ser especial pel moment en què estàvem. Veníem d’un parell d’anys sense passar-ho bé per diferents resultats. Hi ha un vestuari molt jove, amb molta gent nova. Aquesta Copa del Rei per al vestidor va ser un punt d’inflexió, molt important. I més enllà d’això, m’agrada guanyar i aconseguir títols. Com més, millor.”, ha assenyalat.

Durant la celebració es va poder veure com tots els integrants de la plantilla, especialment els més joves, es van voler fer una foto amb ell i la copa, un gest que per Messi va ser especial. “Va ser bonic veure aquí a molts nois que surten de sota, que senten el mateix. Jo sé el que sent el que surt de sota. També fer les fotos amb els més veterans. Va ser un moment bonic en tots els sentits.”.

Messi també fa una mirada enrere i parla sobre la seva arribada a Barcelona, i que els inicis no van ser gens fàcil perquè trobava a faltar tot el que va deixar a Rosario, la família i els amics. Però també explica que mica en mica va anar jugant i pujant d’equips i que el seu somni d’arribar al primer equip del Barça es compliria. “.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)