Barça

“S’ha de millorar la plantilla”

Ronald Koeman. El tècnic del Barça recorda que té contracte i que, si la directiva el vol reemplaçar, abans hauran de parlar amb ell i assegura que ha faltat nivell a la plantilla, que vol reforçar. Felicita l’Atlético de Madrid per la lliga

Ronald Koeman es continua veient com a tècnic del Barça la temporada vinent. Per ell, el partit d’Eibar no va ser el comiat de la banqueta blaugrana. “Crec que no serà el meu últim partit al Barça. Tinc contracte. Si volen canviar alguna cosa, hauran de parlar amb mi.” El tècnic ha assegurat que en cap cas s’estava acomiadant en la roda de premsa prèvia al partit i que si ho semblava era perquè estava “cansat” de contestar sempre les mateixes preguntes. Koeman admet que el seu equip està descompensat i que li falta qualitat. “Per mi, aquesta plantilla no té el nivell que volem per al Barça. Això està clar, molta gent del club ho sap. S’ha de millorar molt la plantilla.”

L’entrenador del Barça afirma que alguns veterans han mostrat nivell per jugar en l’equip i que hi ha molts joves a qui els falta experiència. “La plantilla no està feta, no es fa en una temporada. Necessitem més efectivitat, el nostre encert davant de porteria ha estat inferior al que necessitem.” Això sí, Koeman considera que tenen més futur que l’Atlético i el Real Madrid i ha insistit que la temporada no és dolenta. “Si a l’agost ens diuen que guanyaríem un títol i lluitaríem per la lliga fins al final, segur que tots ho firmàvem. No es pot demanar un doblet a un equip que estem formant”, va defensar l’entrenador holandès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)