Barça

Emotiu comiat a Arnau

Funeral. Una àmplia representació del Barça i també de l’Oviedo assisteix al funeral en memòria de qui va ser porter del primer equip blaugrana entre els anys 1998 i 2001

Familiars, amics, companys i representants del futbol català van acomiadar ahir Francesc Arnau en un emotiu funeral fet a mas Fontanil, casa pairal de la família a Cogolls, terme municipal de les Planes d’Hostoles. Molt veïns de la localitat van voler també fer costat a la família. La representació blaugrana la va encapçalar el vicepresident esportiu, Rafa Yuste. També hi eren el vicepresident de l’àrea social, Antonio Escudero; el director, Miquel Camps; el director de relacions institucionals, Guillermo Amor; el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i exjugadors del club com Puyol, De la Peña, Celades, Albert Ferrer, Carles Busquets, Angoy i García Pimienta. L’Oviedo també va enviar una àmplia representació encapçalada pel vicepresident, Manuel Paredes. També van fer costat a la família Albert Luque i el jugador de l’Olot Eloi Amagat.

L’exporter del Barça i el Màlaga i director esportiu de l’Oviedo fins a la seva mort va traspassar dissabte de manera sobtada a Oviedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)