Barça

Cata Coll: “Sabíem que aquest equip aquesta temporada faria coses grans”

Copa. Rodes de premsa de Cata Coll i Mariona Caldentey. Prèvia Barça-Madrid CF

Al marge del tècnic Lluís Cortés, qui també ha parlat en la prèvia del Barça-Madrid CF de les semifinals de la copa de demà a Butarque han estat la portera Cata Coll i la davantera Mariona Caldentey. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions:

CATA COLL

Sobre la seva titularitat demà a la porteria.

“Ens la juguem a partit únic. Estem més que preparades per afrontar el partit. És un repte gran guanyar aquesta copa. A nivell personal vull aprofitar l’oportunitat que em donarà l’entrenador per ajudar a l’equip amb el meu granet de sorra”.

A les portes d’un triplet.

“Sabíem que aquest equip aquesta temporada faria coses grans. Hem guanyat lliga i Champions i ara anem a per la copa. Estem preparades i motivades per aconseguir-ho.”

MARIONA CALDENTEY

L’avís a navegants del que va passar en la supercopa

“Això és futbol i poden passar moltes coses. El que hem de fer és posar-hi les mateixes ganes que hem posat en la Champions i en cada partit de lliga. Esperem que no passi com a la supercopa. Ens hem de centrar en fer un bon partit, sent conscients que el rival no regala res.”

Contra l’Espanyol l’equip no va estar del tot fi

“Nosaltres no som robots i podem tenir partits millors i pitjors. Contra l’Espanyol no vam tenir el nostre millor partit però la lectura és que vam treure el partit endavant perquè aquest equip té aquest gen competitiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)