Barça

Objectiu: triplet

Copa. El Barça, després de lligar la lliga i la Champions, afronta avui a Butarque les semifinals de copa contra el Madrid CFF amb fam de més títols

“Portem un parell de setmanes amb una càrrega física i emocional molt intensa. Venim de celebrar dos títols en pocs dies, però l’equip està amb fam per intentar aconseguir més èxits. L’equip està amb ganes de guanyar aquest triplet. Aconseguir-ho seria històric perquè no ho ha fet mai ningú; però no ho vivim com una obsessió, perquè no guanyar-lo tampoc seria cap fracàs. Però és evident quin és l’objectiu.” Les paraules de Lluís Cortés en la roda de premsa prèvia a aquest Madrid CFF-Barça d’avui a Butarque (19 h, Esport 3 i Teledeporte) descriuen bé la realitat actual d’aquest equip. El Barça viu instal·lat en la glòria des de fa setmanes, però la seva voracitat no té límits. Un mes de maig somiat. Primer l’equip va revalidar el títol de lliga, després va tocar el cel a Göteborg sumant la primera Champions de la secció, i ara té la copa entre cella i cella. Ni tan sols haver guanyat l’anhelada Champions ha saciat aquest vestidor, que després de l’exhibició contra el Chelsea ha encadenat dues victòries més en la lliga, contra l’Athletic (8-0) i contra l’Espanyol en el derbi (2-3).

El Barça, escarmentat pel que va passar en la supercopa d’Espanya contra l’Atlético de Madrid, buscarà avui el seu bitllet per a la gran final de diumenge contra el vencedor de l’altra semifinal entre el Llevant i l’Atlético (demà, a les 20 h). Per al partit contra el Madrid CFF, Lluís Cortés té les baixes de Graham Hansen, Sandra Paños i la ja coneguda de llarga durada d’Andrea Falcón. La baixa de Paños assegura la titularitat sota els pals a Cata Coll, que ja va jugar contra el Sevilla en el partit de quarts de final (1-4). Respecte del partit contra l’Espanyol, hi ha novetats importants en la convocatòria, com el retorn de dues futbolistes clau com són Jenni Hermoso i Alexia Putellas. La plantilla blaugrana va entrenar-se ahir a la ciutat esportiva de Las Rozas, i no pensa en cap altra cosa que no sigui aixecar el tercer títol de la temporada. “Sabíem que aquest equip faria coses grans aquest curs. Ara volem també la copa”, assegurava ahir Cata Coll.

El Madrid CFF no passa precisament una bona ratxa de resultats. Dels últims sis partits oficials, només n’ha guanyat un (contra el Sevilla, 0-1). El rival d’avui de les blaugrana va accedir a les semifinals abraçat a l’èpica, després de superar el Real Madrid per 2-1, gràcies a un gol de Priscila Borja en el minut 110 de la pròrroga. “Jugarem contra el campió d’Europa, i són aquests els partits que agrada jugar”, deia ahir el tècnic Óscar Fernández.

Haver guanyat la Champions no et dona cap avantatge en la copa, ni et fa sortir d’inici 1-0
Lluís Cortés
TÈCNIC DEL BARÇA
Jugarem contra el campió d’Europa, i són aquests els partits que agrada jugar
Óscar Fernández
tècnic del madrid cff
Sabíem que aquest equip faria coses grans aquest curs. Ara volem també la copa
Cata Coll
PORTERA DEL BARÇA
No som robots i aquí ningú regala res. Intentarem que no ens passi com en la supercopa
Mariona Caldentey
DAVANTERA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)