Barça

S’ajorna la decisió definitiva sobre Koeman

La reunió entre Ronald Koeman i Joan Laporta ha acabat sense cap decisió definitiva respecte al futur de l’entrenador holandès. Koeman continua... de moment. Poc abans de les vuit del vespre, l’holandès s’ha presentat a Arístides Maillol acompanyat del seu representant, Rob Jansen. L’esperaven el president del Barça, el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i el director de futbol, Mateu Alemany. Poc més de mitja hora més tard, tots han sortit per allà on havien entrat. El club ha fet saber que Koeman continua sent l’entrenador del Barça, però sense assegurar si complirà l’any de contracte que li queda i si començarà la pretemporada al juliol.

Els dubtes continuen. Des de l’àrea esportiva es recomana la continuïtat de l’holandès a la banqueta. L’última paraula, però, la té Laporta, que aposta més per un relleu que té la seva dificultat, sobretot, per la delicada situació econòmica per la que passa el club i perquè el tècnic té un any més de contracte que s’hauria de liquidar. El president del Barça no està gens satisfet amb la feina de Koeman, especialment en l’últim tram de lliga, quan es va perdre tota opció de fer el doblet. Però prescindir de Koeman provoca uns quants mals de cap –sobretot els vuit milions d’euros que implicaria la rescissió– i això explica que encara no s’hagi pres una decisió definitiva. Hi haurà més reunions.

Wijnaldum

A banda de la reunió entre Ronald Koeman i Joan Laporta, hi ha hagut altres trobades a les oficines del Camp Nou. Al matí, el representant de Wijnaldum, Humphrey Nijman, i l’advocat del jugador, Jan Kabalt, s’han trobat amb representants de l’àrea esportiva del club blaugrana. El migcampista holandès, de 30 anys, ha acabat la seva vinculació amb el Liverpool i és un jugador que interessa al Barça tenint en compte que arribaria amb la carta de llibertat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)