Barça

La UEFA obre expedient als rebels: Barça, Madrid i Juve

Barça. El màxim organisme de futbol europeu ha emès un comunicat confirmant l’obertura de procediments disciplinaris “per possible violació del marc legal de la UEFA”

Aleksander Ceferin ni oblida ni perdona. La UEFA ha decidit avui obrir un procediment disciplinari contra el Barça, el Real Madrid i el Juventus, els tres grans clubs que continuen defensant el projecte de la superlliga.

Fa uns dies el màxim organisme de futbol europeu va encarregar als seus inspectors d’ètica i disciplina una investigació respecte tot aquest tema i després de l’informe, la mateixa UEFA ha decidit obrir expedient per “una possible violació del marc legal”, segons diu el comunicat oficial.

Ceferin ja va avisar en el seu dia que els 12 clubs impulsors del projecte haurien d’assumir les conseqüències, però ell mateix va diferenciar entre el Barça, el Madrid, la Juve i la resta, perquè aquests tres, a diferència dels clubs anglesos, l’Atlético, l’Inter i el Milan, segueixen defensant el projecte. La UEFA, en el seu escrit, diu que “es proporcionarà més informació en el seu moment”, frase que sona clarament a amenaça i a forta sanció. De moment, els clubs perdonats ja han hagut de pagar certs peatges, com 15 milions d’euros de multa entre tots i un 5% dels ingressos que generin el proper any gràcies a les competicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)