Barça

El Barça, la Juve i el Madrid troben “incomprensible” l’obertura d’un expedient disciplinari per part de la UEFA

Els tres clubs fundadors que la Superlliga Europea que es mantenen en el projecte, el Barça, el Real Madrid i la Juventus, i la UEFA segueixen mantenint la seva guerra particular. A l’obertura d’un expedient disciplinari per part del màxim organisme del futbol europeu, els tres clubs han reaccionat avui a través d’un comunicat conjunt on asseguren que estan sent coaccionats per part de la UEFA, i que aquesta ho fa en flagrant incompliment de la decisió dels tribunals de justícia, que ja s’han pronunciat clarament advertint la UEFA que s’abstingui de realitzar qualsevol actuació contra els clubs fundadors de la Superlliga mentre es tramita el procediment judicial.

Pels tres clubs, l’obertura de l’expedient és “incomprensible” i atenta contra l’estat de dret. Tant el Barça, com la Juventus i el Real Madrid mantenen la proposta de diàleg amb la UEFA per tal de modernitzar el món del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)