Un pas més cap al triplet

Copa. El Barça de Lluís Cortés es classifica per a la final de copa després de golejar (4-0) el Madrid CF en la primera semifinal

El Barça de Lluís Cortés jugarà diumenge la final de copa després de derrotar amb comoditat avui a Leganés el Madrid CFF (4-0). Tot i les baixes importants de Graham Hansen i Sandra Paños, el Barça ha estat molt superior a l’equip madrileny i no ha trigat a avançar-se en el marcador amb un gol d’Alèxia Putellas després d’una jugada per la dreta de Mariona.

La balear ha estat una de les destacades del Barça en la primera meitat. No ha marcat perquè primer ho ha impedit el travesser i després la portera del Madrid CFF, Paola Ulloa, amb una bona doble intervenció.

La tímida resistència del conjunt madrileny ha acabat després de la mitja part, quan el Barça ha fet tres gols en poc més de vint minuts. Bruna Vilamala ha fet el segon després d’una errada d’Ulloa, que no ha pogut retenir la pilota després d’un xut de Patri Guijarro. Mariona ha tingut recompensa al seu bon partit fent el tercer gol del Barça i minuts després, Alèxia ha repetit.

El rival de les de Cortés en la final de diumenge serà el guanyador de la semifinal que juguen demà el Llevant i l’Atlético de Madrid.