Barça

Diumenge, toca triplet

Copa. El Barça de Lluís Cortés goleja el Madrid CF amb gols d’Alexia Putellas (2), Mariona i Bruna Vilamala i jugarà la final contra el guanyador del Llevant - Atlético de Madrid d’avui

Madrid CF 0 Barça 4

MADRID CF:Paola Ulloa; Frisbie (Lluïa, 78’), Ohale, Hickmann, Itziar; Sara Tui (Antonia Silva, 67’), Chikwelu; Valeria (Laurita, 59’), Priscila (Estela, 67’), Macarena; Geyse Ferreira (Silvia, 78’).BARÇA:Cata Coll; Marta Torrejón (Jana, 78’), Mapi León, Pereira (Codina, 78’), Leila; Patri Guijarro, Aitana (Hamraoui, 70’), Alexia Putellas (Vicky Losada, 70’); Mariona Caldentey, Bruna Vilamala (Oshoala, 70’) i Lieke Martens.GOLS:0-1, Alexia Putellas (16’); 0-2, Bruna Vilamala (51’); 0-3, Mariona Caldentey (66’); 0-4, Alexia Putellas (69’).ÀRBITRE:María Eugenia Gil Soriano.TG:Marta Torrejón i Geyse Ferreira.PÚBLIC:4.000 espectadors a Butarque.

El Barça de Lluís Cortés és ja a només un partit d’aconseguir un triplet històric. Després de guanyar la lliga i també la Champions, les blaugrana disputaran diumenge, a Leganés, la final de copa contra l’equip guanyador de la segona semifinal, que disputaran avui el Llevant i l’Atlético de Madrid. El Barça va fer ahir els deures i va aconseguir una golejada contra el Madrid CF, amb l’actuació destacada de Mariona Caldentey i Alexia Putellas.

Les blaugrana, que no van poder disposar ni de Sandra Paños ni de Graham Hansen, es van mostrar molt superiors a les madrilenyes durant tot el partit, tot i que no van poder sentenciar fins al primer quart d’hora de la segona part. Va ser la balear Mariona Caldentey la jugadora que més perill va crear en la primera part. El travesser i una doble aturada de Paola Ulloa van impedir el seu gol, però una jugada col·lectiva, típica d’aquest equip i molt estil Barça, va acabar als seus peus. La seva centrada la va aprofitar Alexia Putellas per fer el primer després d’un bon moviment sense pilota de Bruna Vilamala, ahir davantera centre.

Precisament la jove davantera del planter va ser l’encarregada de fer el segon gol del Barça gràcies al seu instint. Un xut des de lluny de Patri Guijarro no el va poder blocar Ulloa i Bruna Vilamala es va anticipar a tota la defensa madrilenya per marcar. El segon gol del Barça va posar fi a la tímida resistència del Madrid CF, que va encaixar dos gols més pràcticament de manera consecutiva. El tercer el va fer Mariona Caldentey. Un bon premi a la bona primera part que havia fet la balear. Poc després, va repetir Alexia Putellas, que inaugurava i tancava el marcador de la primera semifinal de la copa. Fins al final del partit, el Madrid CF es va limitar a mirar de no encaixar més gols i el Barça a reservar forces per a la final de diumenge, que es jugarà també a Butarque. Una de les poques coses a seguir va ser el duel entre Mapi León i la davantera del Madrid CF Geyse Ferreira. Se les van tenir durant tot el partit, i va sortir guanyadora la central aragonesa d’un Barça que diumenge tindrà l’oportunitat de revalidar el títol de copa de la temporada passada guanyat a Màlaga contra el Logronyo aquest mateix 2021 i fer un triplet històric i merescut.

Queda un pas per a un curs pràcticament perfecte, amb només una derrota en la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)