Barça

Lliga, Champions i...

Final de copa. El Barça buscarà avui contra el Llevant completar la quadratura del cercle i sumar el seu tercer títol en un mes de maig màgic

“Em sento un gran privilegiat de poder entrenar aquest equip. Estem aconseguint coses molt importants. Ara volem ser les primeres a guanyar un triplet perquè ser les primeres et fa entrar en la història. Vull que aquest equip marqui una era i sigui recordat com un equip de llegenda.” Lluís Cortés fa dies que té la paraula triplet al cap. El Llevant i noranta minuts el separen del seu gran somni. L’objectiu està clar.

El Barça afrontarà avui a Butarque (20 h, Barça TV, Esport3 i Teledeporte) la seva tercera gran cita del mes de maig. Després de lligar la lliga i la Champions, ara espera la copa. Aquesta serà la vuitena final per a les blaugrana en els últims onze anys. Sis títols de copa ha sumat l’equip des del 2011. Només una final perduda, la del 2016 contra l’Atlético de Madrid. Serà també la segona final de copa que l’equip jugui aquest 2021, perquè al febrer les blaugrana ja van superar el Logronyo en la final que havia quedat ajornada el 2020 per culpa de la Covid.

El Barça arriba a la cita com a gran favorit després d’eliminar amb certa comoditat el Madrid CFF en les semifinals (0-4), amb gols d’Alexia (3), Mariona i Bruna. Més va patir el Llevant per superar l’Atlético en l’altra semifinal (0-1). Un gol de la central Rocío Gálvez en el minut 92 va donar el bitllet al conjunt granota, que no jugava una final des de feia tretze anys. El Llevant va ser precisament el rival del Barça en el primer partit de lliga al Johan en què les autoritats van permetre el retorn del públic. Va ser el 4 d’abril i aquell dia el Barça va guanyar per 7-1. Cortés advertia que no creu que sigui un precedent vàlid perquè els condicionants d’una final ho alteren tot, però és evident que el Barça és clar favorit al títol. Serà un cara a cara interessant entre la màxima golejadora de la lliga, Esther González (28 gols en 31 partits, però 0 en la copa) i la màxima golejadora de la copa, Alexia Putellas (3).

Vull que aquest equip marqui una era i sigui recordat com un equip de llegenda
Lluís Cortés
TÈCNIC DEL BARÇA
No sabem quant tardarem a jugar una altra final i per tant l’objectiu és gaudir de cada moment
María Pry
ENTRENADORA DEL LLEVANT
Aconseguir aquest triplet seria històric; personalment afronto la final com si fos la primera
Marta Torrejón
LATERAL DEL BARÇA
L’equip té moltes ganes de continuar fent història, volem sumar un altre títol i fer el triplet
Patri Guijarro
MIGCAMPISTA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)