Barça

El Barça rep la placa d’or al mèrit esportiu pel triplet

Reconeixement. El CSD condecora l’equip de Lluís Cortés per la consecució de la lliga, la Champions i la copa, en una temporada històrica

El Barça de Lluís Cortés continua instal·lat dalt d’un núvol, en un estat d’alegria permanent. Tres títols en tres setmanes. Excels. Ahir, l’endemà de guanyar la vuitena copa de la història del club i certificar així el primer triplet que aconsegueix un equip femení en el futbol espanyol, el Barça va rebre la placa d’or al mèrit esportiu concedida pel Consell Superior d’Esports (CSD). Un reconeixement merescut a un triplet històric.

En l’acte hi va ser present tota la plantilla, encapçalada per les capitanes Alexia Putellas i Vicky Losada, el cos tècnic i també el president, Joan Laporta, que va rebre la condecoració per part del president del CSD, José Manuel Franco. “Sou el mirall on es miren molts homes i dones. Amb la vostra humilitat us heu merescut aquest reconeixement”, va dir Laporta en el seu parlament. També va parlar Alexia, escollida ahir MVP de la final i màxima golejadora de la copa 2020/21 (cinc gols). En el seu discurs va agrair el reconeixement del CSD i va destacar la gran temporada feta per l’equip.

L’equip ha dormit a Madrid perquè avui (17.45 h) jugarà contra l’Atlético el partit de lliga pendent de la jornada 27.

PROTAGONISTES

És un gran orgull rebre aquest reconeixement. Aquests títols són més que títols per tot el que signifiquen
Alexia Putellas
Sou el mirall on es miren molts homes i dones. Abans de Göteborg éreu ja unes referents, ara sou eternes
Joan Laporta
Mai us havia vist jugar en directe. Em vau impressionar. Heu fet història i sou un gran exemple a seguir
José Manuel Franco
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)