Barça

“Quan et truca el Barça, vens corrent”

Mercat. Sergio Agüero ha estat presentat com a nou jugador del Barça per a les dues properes temporades

Sergio Agüero ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador del FC Barcelona per a les dues properes temporades. El davanter argentí, que dimecres farà 33 anys, arriba amb la carta de llibertat des del Manchester City i ha comparegut davant dels mitjans de comunicació abans de marxar cap el seu país per unir-se a la selecció que dirigeix Lionel Scaloni. Agüero, després d’un dia intens, ha estat acompanyat en la presentació pel president del Barça, Joan Laporta, el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i el director de futbol, Mateu Alemany, que ha explicat que el fixatge va començar a fer-se fa un mes i mig i que el jugador ha decidit jugar-se-la perquè creu molt en ell i ha acceptat un contracte amb una part important en objectius. “Has estat un jugador sempre desitjat pel Barça per la teva manera de jugar. Li vull agrair que un jugador de la seva qualitat hagi volgut venir al Barça. La alegria són gols i així comencem a tornar l’alegria al barcelonisme”, ha dit Laporta per presentar al Kun, afegint que la seva arribada no està lligada a la continuïtat de Messi. “El fitxatge és perquè és un jugador excepcional, desitjat. És per ell, perquè volem fer un equip molt competitiu. Aquest és el primer d’uns quants fitxatges que es coneixeran en aquest mes de juny. Koeman sap que el fitxàvem i qualsevol entrenador del món el vol tenir”.

Precisament la continuïtat del crac de Rosario ha estat pràcticament anunciada per Agüero. “Qualsevol vindria corrent. Quan van contactar amb el meu representant li vaig dir que només escoltar el Barça. Que ell estigui aquí, és una motivació per venir. Espero jugar amb Messi, però el que faci Leo ho decidirà ell. He conviscut amb ell des de sempre. Crec que continuarà i intentarem els donar el millor per al club”.

L’argentí ha explicat que està totalment recuperat de la lesió que ha tingut al genoll aquesta temporada i que espera repetir el que ha fet en el City amb el Barça. I ha tingut unes paraules per a Pep Guardiola: “Em va dir que anava al millor equip del món. És un crac com a entrenador i des que va arribar va proposar un futbol diferent. Ell vol tenir sempre la pilota i per a un davanter, tenir tantes oportunitats és important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)