Barça

Eric Garcia: “El meu somni era triomfar al Barça i he esperat el que ha fet falta”

Presentació oficial. Roda de premsa d’Eric Garcia

Eric Garcia ha estat presentat fa uns minuts a l’Auditori 1899 del Camp Nou com a nou futbolista del Barça i el segon fitxatge de l’era Laporta. Aquestes han estat algunes de les valoracions més destacades del central català en el seu primer dia com a blaugrana:

Retorn a casa

“És un somni fet realitat. La meva intenció era tornar al Barça i així ha estat. Vull tornar a gaudir amb tots els culers. Ho donaré tot per aquesta samarreta. Aquest és un club d’èxits i lluitarem per això: per guanyar. Aquí s’ha de guanyar sempre”.

Ara era el moment ideal amb la situació actual del club?

“Sempre és un bon moment per venir al Barça, mai hi ha mals moments”.

La comparació amb Piqué

“Que et comparin amb Piqué sempre agrada. És el millor central dels últims deu anys. Tenir-lo de company serà una alegria i alhora una exigència perquè hauré d’estar al seu nivell”.

La relació amb Ansu Fati.

“Tinc una relació molt pròxima amb Ansu des d’alevins. Hem mantingut el contacte. Tinc moltes ganes de tornar a jugar amb ell. De petits somiàvem amb la possibilitat de jugar junts al Camp Nou. Aquest any ha tingut mala sort amb les lesions, però tornarà més fort i segur que gaudirem junts dins el camp”.

Una llarga espera.

“Des del primer dia que vaig decidir no renovar amb el City va ser perquè tenia clar que el meu somni era venir aquí al Barça. El meu somni era triomfar al Barça i he esperat el que ha fet falta”.

La relació amb Guardiola.

“No fa falta que digui quin tipus d’entrenador és Guardiola i tot el que representa pel Barça. Fa créixer els jugadors. Treballa molt tàcticament i està clar que gràcies a ell també soc millor avui que fa uns anys”.

Millor defensa de cinc o de quatre?

“He d’estar preparat per jugar allà on l’entrenador em demani. És igual dos centrals que tres centrals. Sé que l’exigència serà màxima”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)