L’Atlético impedeix el ple de victòries a la lliga de les tricampiones (4-3)

Barça. Primera derrota en el campionat de les jugadores de Lluís Cortés, molt cansades només dos dies després de guanyar la copa i completar el triplet

El Barça ha perdut per primer cop a la lliga aquesta temporada. Dos dies després de guanyar la copa i de certificar la consecució del triplet, les jugadores de Lluís Cortés han pagat el cansament i han caigut al camp de l’Atlético de Madrid en un partit ajornat, corresponent a la 27 jornada. L’equip madrileny ha tornat a creuar-se en el camí, com el la supercopa d’Espanya, per espatllar la temporada perfecta.

Després de ser rebudes amb un respectuós passadís per part de les seves rivals, les blaugrana, avui amb un onze ple de jugadores no habituals, han rebut el primer gol de seguida: en el minut 12, Amanda Sampedro ha batut Sandra Paños amb un magnífic xut des de la frontal que ha entrat per l’escaire. L’empat, però, no ha trigat a arribat. Només set minuts després de l’1-0, Bruna Vilamala ha culminat una acció de Jana amb un xut mossegat que s’ha colat a la porteria de les colchoneras. I abans del descans, Asisat Oshoala, que havia avisat en unes quantes ocasions, ha signat el segon gol del Barça, amb un xut suau que ha entrat ajustat al pal.

El partit, tot i que no decidia res, ha estat entretingut i força disputat, amb oportunitats en les dues àrees. L’Atlético ha respost en la segona part i, entre els minuts 60 i 66, ha tornat a donar la volta al marcador amb dues dianes d’oportunisme de Laurent. Cortés ha anat donant entrada a les seves titulars durant la segona part i una d’elles, Marta Torrejón, ha marcat el 3-3 aprofitant un mal refús de la portera, quan s’entrava en el tram final del duel. Semblava que el Barça tornaria a marcar, però una acció entre Duggan i Deyna ha sorprès la defensa blaugrana i Paños ha encaixat el quart. El marcador ja no s’ha mogut i el Barça, a més, ha acabat amb deu jugadores perquè Jenni Hermoso ha hagut de deixar el terreny de joc lesionada quan ja s’havien fet els cinc canvis.