Barça

Laporta posa un 1 a la travessa

Koeman. Preguntat pel futur de Ronald, el president entra en el joc i veu més factible “un 1 que un 2” a favor de la seva continuïtat

La continuïtat de Ronald Koeman continua en compàs d’espera. Mentre Florentino Pérez lligava ahir Ancelotti com a relleu de Zidane, Joan Laporta continua immers en el seu període de reflexió. Tot i això, ahir va entrar en el joc i quan se li va preguntar quin signe posaria a la travessa pel que fa a la continuïtat del tècnic holandès no va esquivar la preguntar: “Encara no puc respondre, però les converses van molt bé. Hi ha una comunicació molt fluida. No tardareu gaire a saber-ho i crec que aquest període de reflexió era bo tenir-lo. Amb Koeman, tot això millorarà. Veig més un 1 que un 2.”

Laporta també va ser crític amb el final de temporada de l’equip i va tornar a fer un avís per a navegants: “S’ha de posar fi a situacions d’aquestes en què perds i no passa res. El nivell d’exigència ha de ser alt. Quan vaig parlar de renovació em referia al nombre de jugadors i també a la mentalitat. Hem incorporat el Kun i ara l’Eric Garcia i estem treballant per incorporar més jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)