Barça

Laporta confirma la continuïtat de Koeman

Barça. El president anuncia que la directiva ha aprovat, per unanimitat, que l’holandès segueixi a la banqueta i nega que sigui per què el club no pot pagar la seva liquidació

S’ha confirmat el que era un secret a veus: Ronald Koeman continuarà a la banqueta del FC Barcelona. Ho ha comunicat personalment Joan Laporta, després de la reunió de la junta directiva. “Després del període de reflexió que ens hem pres Ronald Koeman, el vicepresident Rafel Yuste i jo mateix, hem acordat que donarem continuïtat al contracte del nostre entrenador. Estem molts satisfets que les converses hagin fructificat amb una unitat de criteri respecte el que cal fer la pròxima temporada”, ha manifestat el president blaugrana. “Hem parlat d’aspectes filosòfics, de mentalitat. Hem posat en qüestió diferents situacions, recollint el sentiment del barcelonisme. Koeman ha estat impecable en el seu comportament. Hem tingut converses per conèixer-nos. Tenia aquesta necessitat”, ha dit també. “En breu seurem per parlar si ampliem el contracte. No hem tractat assumptes contractuals en les converses que hem tingut”, ha aclarit, preguntat per si havien eixamplat el compromís contractual amb el tècnic.

Laporta, que ha assegurat que la junta ha ratificat la continuïtat de Koeman per unanimitat i que és l’entrenador que la seva junta vol, ha destacat que l’holandès “ja va fer un esforç econòmic i no hem contemplat rebaixar-li el sou” i ha negat rotundament que el Barça no pogués liquidar el contracte de Koeman. “Si volguéssim, tindríem mecanismes per fer-ho. No hem volgut fer-ho, si no hi haurien intervingut només Rob Jansen i Mateu Alemany, i jo no hagués tingut interès a obrir aquest període de reflexió.”

El president blaugrana, que creu que “la figura de Koeman surt reforçada” després de com han anat els esdeveniments, ha estat preguntat també sobre Jordi Cruyff i la feina que tindrà. “Estarà vinculat a l’estructura esportiva, amb Mateu Alemany. Ens pot aportar molt a la secretaria tècnica. En Jordi pot reforçar Koeman, la relació que tenen és molt bona. Estem bastint un model potent”, ha sentenciat.

L’assemblea, al Camp Nou

Laporta ha estat acompanyat per la portaveu de la seva directiva, Elena Fort, que, en la seva primera compareixença davant la premsa, ha explicat els acords als quals ha arribat aquesta junta, reunida aquest migdia. El principal és la data de l’assembles general de socis, que serà el 4 de juliol. Se celebrarà al Camp Nou, per primera vegada, a les 15 hores en primera convocatòria. Fort també ha anunciat l’obertura de les altes de soci. “Engegarem una campanya de captació socis i sòcies per tal que qualsevol persona pugui assolir aquesta condició. És un repte per a nosaltres convertir-nos en el club amb més socis del món. La junta sotmetrà a l’assembla aquesta proposta”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)