Barça

Losada: “Marxar és una decisió complicada però és pel bé de tothom”

Vicky Losada s’acomiada del Barça entre llàgrimes

Vicky Losada ha anunciat la seva marxa del Barcelona en una roda de premsa emotiva en la qual ha defugit de les raons per les quals marxa tot i que ha deixat entreveure que la manca de protagonisme l’ha conduït a la porta de sortida.

“Vaig arribar fa setze temporades i tot el que he viscut al club m’ha fet la persona més feliç del món. Sé que sóc afortunada per això vull donar les gràcies al club, que ha entès la meva situació. També, a totes les companyes que han passat per aquí. M’agradaria anomenar a Xavi Llorens, que va confiar en el meu talent. També vull agrair a l’afició i a les meves companyes. Portar el braçalet d’aquest club és una gran responsabilitat però també les representa a elles. [A les companyes]. Heu estat la meva prioritat per sobre de tot. Hem aconseguit ser eternes. No em vull oblidar de la meva familia ni d’Emma, la meva companya. Ha estat la decisió més difícil de la meva vida però he de ser honesta. Ha arribat el moment de tancar aquesta etapa. El meu cor serà sempre blaugrana”

Preguntada per les raons de la seva marxa

“Vinc amb unes idees clares. Aquest és el meu comiat i no vull tacar aquest moment.”

Comiat

“He passat un any històric, m’he sentit recolzada per les meves companyes, marxo amb llàgrimes però molt contenta de tot el que he fet i de com el club s’ha portat amb mi.”

Un moment amb el qual es queda

“Ha estat molt bonic veure el creixement de l’equip. Són moltes coses que no podria escollir una. La Champions era la meva espineta i no he pogut imaginar un final millor”

Si en algun moment s’ho va repensar

“Sí que hi ha moments en què t’ho repenses però una ha de saber quan és el final d’un cicle i sobretot voler ser feliç. El futbol no és el que tothom veu. També vull gaudir i tinc moltes ganes de disfrutar del camp.”

Futur

“S’ha de seguir apostant pel talent de casa. Som un equip únic, ningú jugarà com juguem nosaltres juguem. I a més amb la cirereta de la Champions. Estic molt ogrullosa del grup.”

Com sent el Barça

“És casa meva. Em queden molts anys de futbol.

El seu futur

“Tinc vàries opcions però ara només vull centrar-me el club del meu cor que sempre serà blaugrana. Estaré celebrant els gols amb vosaltres. Jo estic feliç i crec que sóc molt afortunada del que he viscut.

“Fa dos anys vaig passar una lesió molt greu. Ho vaig passar molt malament. He après. Segueixo amb la mateixa afició, on sigui. Em queden anys de futbol. El cos em demana continuar amb ambició i guanyant on sigui”

Converses

En tot moment, les meves converses amb Markel [Zubizarreta, el director esportiu] han estat com si fos el meu amic. Al nadal volia sortir però al final vaig continuar. Jo tinc el poder de prendre la decisió i em considero valenta, amb ganes. Estic prenent la decisió que és complicada per mi però sé que és pel bé de tothom”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)