Barça

Sergio Busquets, positiu per Covid-19

Barça. El migcampista del Barça ha abandonat la concentració de la selecció espanyola en un vehicle medicalitzat

En el control PCR realitzat aquest matí a la concentració de la selecció espanyola, a Las Rozas, Sergio Busquets ha donat positiu. D’acord amb els protocols de la UEFA i de les autoritats sanitàries, el migcampista del FC Barcelona ha abandonat la concentració en un vehicle medicalitzat. Així mateix, els contactes estrets del jugador romandran aïllats per prevenció i s’activaran rutines d’entrenaments personalitzades, mantenint l’aïllament, per continuar amb la preparació de l’Europeu. La federació espanyola de futbol ha comunicat també que valorarà les mesures esportives oportunes en funció de l’evolució de Busquets.

Tot i que la resta de futbolistes de la selecció espanyola ha donat negatiu en el test, el partit amistós entre Espanya i Lituània de dimarts que ve el disputarà l’equip sub-21, sota la direcció del seu tècnic, Luis De la Fuente.

Busquets podria ser substituït ja que la UEFA permet canviar qualsevol jugador que doni positiu abans de la disputa del primer partit de l’Eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)