Barça

“En Ronald s’ho mereix”

Pep Guardiola. El tècnic del City creu que el Barça l’ha encertat confiant en la continuïtat de Koeman i assegura, després de parlar amb ell, que Laporta està convençut de la decisió

Josep Guardiola considera un encert total la continuïtat del seu amic Ronald Koeman a la banqueta del FC Barcelona. El tècnic del Manchester City, a més, assegura que el president blaugrana, Joan Laporta, està convençut d’haver pres una bona decisió. Tot plegat ho va manifestar ahir al matí, al Pula Golf de Mallorca, on va participar en el Legends Trophy, un torneig de golf que aplega diferents figures d’ahir i d’avui relacionades amb el món del futbol. “La continuïtat de Koeman és una bona notícia per al Barça?”, li van preguntar, en roda de premsa. “Indubtablement. Soc molt amic d’en Ronald i estic content que el president estigui convençut d’aquesta decisió. Ho sé perquè ahir [per diumenge] en vaig parlar amb ell”, responia Guardiola. “Ha estat un any molt difícil per a tots els equips, per la pandèmia. En Ronald es mereix una temporada amb gent a l’estadi. Els segons anys sempre són millors que els primers. En alguns moments el seu Barça ha jugat molt bé i ho han tingut a prop: van guanyar la copa. Quan van jugar amb defensa de cinc, que en atac es convertia en un 3-4-3, van ser l’equip que millor futbol va fer a Espanya”, hi afegia.

Per Pep Guardiola, la figura de Koeman no surt debilitada després de l’estira-i-arronsa de les últimes setmanes al voltant de la seva continuïtat: “No, home, no. Els entrenadors estem debilitats quan perdem i reforçats quan guanyem. Les coses seran molt diferents la temporada que ve, començant perquè hi haurà gent a l’estadi. Ho vam comentar, amb el Ronald: si no vols trobar-te amb això, no et dediquis a entrenar. Però ell és fort i té molta experiència.” També són una bona notícia, per al de Santpedor, les incorporacions del Kun Agüero i Eric García, a qui ha entrenat els últims anys. “Són grans fitxatges, un encert total. El Kun és un golejador contrastat. L’Eric, una joia de noi, molt intel·ligent, ho absorbeix tot. Serà un dels capitans del Barça en la pròxima dècada”, sentenciava.

Guardiola va dir també que no havia parlat amb Xavi Hernández i, preguntat per si Laporta li va proposar un retorn al Barça, va ser taxatiu: “Tinc dos anys més de contracte amb el Manchester City i hi estic molt bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)