Barça

El Barça fa fora García Pimienta i Sergi Barjuan serà el seu substitut

Joan Laporta segueix fent canvis estructurals en el club. I avui n’ha fet un de sorprenent perquè ha acomiadat l’entrenador del Barça B, Francesc Xavier García Pimienta, que encara tenia un any més de contracte . La destitució és sorprenent perquè malgrat no aconseguir l’ascens, García Pimienta és un entrenador molt ben considerat dins de la casa i que ha tret un molt bon rendiment a l’equip. El tècnic marxa després de 19 anys al club, després d’haver entrenat en el cadet A i el Juvenil A abans d’agafar les regnes del filial. La noticia li ha estat notificada pel vicepresident esportiu, Rafa Yuste i el nou responsable del futbol base, José Ramon Alexanko. El seu substitut en el filial serà l’ex jugador del primer equip, Sergi Barjuan, que durant la campanya electoral va donar suport a Joan Laporta. Un altre ex jugador, Rafa Márquez, es farà càrrec del juvenil.

Els canvis en el futbol base, però, no s’han quedat aquí. També han estat acomiadats Álex García, el cap del departament d’observadors, Jordi Roura i Aureli Altimira, responsables del futbol base i Mario Ruiz, encarregat de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)