Barça

Konrad de la Fuente, destí França

Mercat. El jugador del filial marxarà cedit a l’Olympique de Marsella amb una opció de compra obligatòria pel juny del 2022 de cinc milions

El FC Barcelona està molt a prop de tancar una operació amb l’Olympique de Marsella per cedir-los el jove jugador del Barça B, Konrad de la Fuente. Les negociacions estan molt avançades i es podrien tancar en les properes hores. El jugador marxaria cedit dues temporades fins el 30 de juny del 2002 però amb una opció de compra obligatòria de cinc milions d’euros.

Konrad ha debutat aquesta temporada amb el primer equip del Barça en el partit de champions contra el Dinamo de Kíev i també va tenir minuts contra el Ferenckvaros. En la copa va jugar contra el Cornellà.

El juny del 2020 Konrad va renovar amb el club blaugrana fins el 2022, amb opció a dos temporades més. La clàusula de rescissió va quedar fixada en 50 milions, que s’ampliava a 100 si es feien efectives aquestes altres dues temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)