Barça

El Barça presenta la samarreta de la temporada 2021/22

Barça.

Aquest vespre s’ha presentat la samarreta del FC Barcelona per a la temporada 2021/22, en un lluït acte que ha tingut lloc al Camp Nou, en el qual s’han volgut posar en valor les bases del ‘Més que un club’, el lema pel qual és coneguda l’entitat blaugrana arreu del món. L’estil de joc, el model de club, la catalanitat, el compromís social, la innovació, la formació, l’esport femení i les moltes disciplines esportives són els set fonaments de l’ADN del Barça.

En l’acte, presentat per Albert Om, hi ha hagut actuacions musicals i aparicions audiovisuals. El nou equipament del Barça s’ha pogut veure portat per dues jugadores del primer equip femení, Marta Torrejón i Caroline Graham Hansen, i dos jugadors del primer equip masculí, Riqui Puig i Ansu Fati. Aquesta vegada Nike ha dissenyat una samarreta que reflecteix l’escut del club, uns pantalons que tenen un camal blau i l’altre grana i uns mitjons amb les ratlles horitzontals.

Joan Laporta ha tancat l’acte amb un petit discurs en el qual ha repassat els set pilars en els quals es fonamenta el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)