Barça

Laporta: “Estic tranquil. No considero un no de Messi”

Leo Messi. El president del Barça, en un acte al Palau de la Música Catalana, manté el seu optimisme pel que fa a la continuïtat del capità

“Estic molt tranquil. Les botes de Leo Messi continuaran fent art damunt la gespa del Camp Nou. Ell està molt a gust aquí i es vol quedar. Té moltes ganes d’estar en un Barça competitiu per poder tornar a guanyar. Les negociacions van bé i la idea és poder dir alguna cosa el més aviat possible. Soc optimista i no considero un no de Messi. Sabem que no és senzill però l’acord està en un grau molt avançat i falta acabar de concloure’l”. Són paraules del president del Barça, Joan Laporta, fetes aquest vespre al Palau de la Música Catalana. Laporta ha estat un dels assistents en la presentació del documental “Messi, el desè art”, que TV3 emetrà el proper dimarts dia 22 de juny.

A Laporta se l’ha vist convençut de la continuïtat de Messi i s’ha deixat anar en certs moments de l’acte: “M’agradaria anunciar l’acord el dia del meu sant, que casualment coincideix amb l’aniversari de Messi. Així ens podríem fer un regal mutu els dos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)