Barça

Laporta: “Les botes de Messi han de fer art aquí”

Joan Laporta, en un acte al Palau de la Música Catalana, manté el seu optimisme pel que fa a la continuïtat del capità i diu que no preveu un no de Messi, i fins i tot fa broma amb la data de l’anunci de l’acord

Joan Laporta té ja les signatures del Kun Agüero, Eric Garcia i Emerson Royal, i la pròxima serà la de Memphis Depay, però la firma que anhela profundament poder anunciar aviat és la de la renovació de Leo Messi. El president somia en la rúbrica de l’artista estampada en el seu nou contracte. És optimista, francament optimista, i ahir en va tornar a deixar constància una vegada més en un acte al Palau de la Música Catalana: “Estic molt tranquil. Les botes de Leo Messi han de continuar fent art damunt la gespa del Camp Nou. Ell està molt a gust aquí i es vol quedar. Té moltes ganes d’estar en un Barça competitiu per poder tornar a guanyar. Les negociacions van bé i la idea és poder dir alguna cosa el més aviat possible. Soc optimista i no preveig un no de Messi. Sabem que no és senzill, però l’acord està en un grau molt avançat i falta acabar de concloure’l”, va explicar.

Laporta va centrar tots els focus en l’acte de presentació del documental de TV3 Messi, el desè art, que serà emès dimarts que ve, 22 de juny, a partir de les deu de la nit. Al president se li va preguntar de manera reiterada per la continuïtat del capità i no va defugir en cap moment el cos a cos amb la premsa. Al contrari, en molts moments se’l va veure còmode amb la situació i fins i tot va entrar al joc: “Tenim l’Agüero allà amb ell a la copa Amèrica, que li recorda cada dia que la millor opció que té és quedar-se en el Barça.” “Seria magnífic poder dir alguna cosa sobre l’acord el dia del meu sant, que casualment coincideix amb l’aniversari de Messi. Així ens podríem fer un regal mutu.”

Laporta també va tenir moments per a l’emotivitat. El president es va emocionar visiblement durant la roda de premsa, després de la projecció del documental, en recordar escenes passades viscudes amb Messi en la seva anterior etapa a la llotja. “Comparar Messi amb Mozart, Verdi, Picasso, Beethoven, Gaudí i altres grans artistes és meravellós. He reviscut molts moments màgics en aquest documental que m’han fet posar la pell de gallina. Són moments de la nostra gran història. La història més esplendorosa del Barça s’ha escrit amb Leo Messi. Hem gaudit amb Samitier, Kubala, Johan, Ronaldinho... però Messi és art pur. Té un estil recognoscible, una tècnica prodigiosa, i una gran imaginació a l’hora d’expressar el seu art. No hi ha res comparable amb ell.”

Després d’haver vibrat dimarts al Palau Blaugrana amb el Barça de Jasikevicius, Mirotic, Gasol i companyia i haver celebrat aquest nou títol de la secció de bàsquet, ara el proper gran partit que afronta Laporta serà el de diumenge en l’assemblea de socis compromissaris que se celebrarà al Camp Nou (15 h) i en què, entre altres coses, es parlarà de la Superlliga.

SOBRE LEO MESSI

Les negociacions van bé i la idea és poder dir alguna cosa aviat. Soc optimista i no preveig un no de Messi
Seria magnífic poder dir alguna cosa el dia del meu sant, que coincideix amb l’aniversari de Leo, i ens fem així un regal mutu
Hem gaudit del futbol amb Samitier, Kubala, Johan, Ronaldinho... però Messi és art pur. És incomparable
Joan Laporta

El documental de TV3 ‘Messi, el desè art’ s’emetrà dimarts, dia 22

Comparar Leo Messi amb genis del talent universal de Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Ludwig van Beethoven, Antoni Gaudí o Pablo Picasso, entre d’altres, és el fil conductor i l’atrevida proposta del documental de TV3 Messi, el desè art, que s’emetrà dimarts que ve, dia 22 de juny, a partir de les deu de la nit. El documental, presentat per Ramon Gener, ha estat dirigit de forma conjunta per Jordi Ramos, Xavi Torres i Santi Padró, i s’hi repassa la trajectòria de Leo Messi des que va debutar amb el primer equip del FC Barcelona. En el documental hi apareixen els testimonis de Guardiola, Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Neymar, Suárez, Luis Enrique, Valdano, Capello o Ferdinand, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)