Barça

Vicky Losada: “Sempre hem respectat les jerarquies”

1a divisió. Una de les capitanes blaugrana explica la seva versió dels fets sobre la crisi actual que viu la secció arran de l’enfrontament amb Cortés

Vint-i-quatre hores després de la notícia de la reunió que les capitanes del Barça van tenir amb la direcció esportiva del club per exposar el seu descontentament amb Lluís Cortés, ja hi ha les primeres reaccions. Avui Vicky Losada ha parlat en declaracions als mitjans oficials del club per exposar la seva versió dels fets: “L’equip sempre ha respectat les jerarquies del club i el treball de l’staff. Som un grup humà molt bo”. “Crec que ha estat un any molt complicat per la Covid. La gent que treballa en l’elit sap que hi ha tensió emocional i la concentració és molt dura”.

Losada, que precisament no continuarà la pròxima temporada al club perquè considera que no ha tingut prou minuts amb Cortés, ha afegit: “Ara queda una setmana i nosaltres volem acabar guanyant els partits, donant una bona imatge i que el culer continuï gaudint. Que la gent se centri en el que hem aconseguit que és molt complicat i molt bonic per a tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)