Barça

Cortés: “És normal que apareguin conflictes amb tanta exigència competitiva”

1a divisió. El tècnic de Balaguer relativitza l’incendi de les últimes hores, però admet que cal parlar internament i canviar coses

Lluís Cortés ha parlat avui davant els mitjans oficials del club per donar el seu punt de vista sobre la crisi esportiva que viu l’equip, arran de la notícia publicada ahir que explicava la reunió que les capitanes haurien mantingut amb la direcció esportiva per mostrar les seves desavinences amb el tècnic de Balaguer. També ha parlat la capitana Vicky Losada, però això és el que ha dit Cortés: “És normal que en un equip amb tanta exigència competitiva i amb una càrrega emocional tan alta apareguin conflictes i moments de més tensió que són situacions que cal resoldre a nivell intern, i fa temps que s’està treballant en això”. “Fa molt temps que estic dient que s’han de fer canvis, sobretot quan guanyes, per seguir guanyant has de ser capaç d’adaptar-te i canviar certes coses”. “És veritat que cal tenir en compte a totes les parts implicades en el procés. Escoltar a les jugadores és important, escoltar a l’staff és important, i saber que el club confia en nosaltres en aquest projecte i que cal ser forts amb aquest equip i el que volem aconseguir és el més important de tot”. “La idea és aquesta: seguir treballant per poder canviar coses, que és evident que cal fer, però seguir sent forts, seguir sent un equip i seguir sent una família com ha estat fins ara”, ha dit.

L’equip juga demà (17 h) partit de lliga a Zubieta contra la Real Sociedad, en partit corresponent a la jornada 33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)