Barça

Cortés: “És normal que apareguin conflictes”

Barça. L’incendi generat per la filtració de la reunió de les capitanes amb el club en contra de Lluís Cortés obliga el tècnic de Balaguer i Vicky Losada a explicar la seva versió dels fets

El Barça juga avui (17 h) a Zubieta contra la Real Sociedad el seu partit de lliga corresponent a la 33a jornada. Partit absolutament intranscendent que ha quedat ben difuminat per l’incendi que s’ha generat en les últimes hores dins el vestidor blaugrana. Crisi galopant. La filtració de la reunió que les capitanes van mantenir en el seu dia amb la direcció esportiva per exposar les seves grans discrepàncies amb Lluís Cortés ha generat moltíssim soroll. Tant és així, que ni vint-i-quatre hores després que es fes pública la notícia, dos dels protagonistes del conflicte van parlar ahir per exposar la seva versió dels fets a través dels mitjans oficials del club. El tècnic de Balaguer ha mirat de relativitzar-ho tot, però certament admet que cal parlar-ho internament i canviar coses: “És normal que en un equip amb tanta exigència competitiva i amb una càrrega emocional tan alta apareguin conflictes i moments de més tensió, que són situacions que cal resoldre a nivell intern, i fa temps que s’està treballant en això.” “Escoltar les jugadores és important, escoltar l’staff és important, i saber que el club confia en nosaltres en aquest projecte i que cal ser forts amb aquest equip i el que volem aconseguir, és el més important de tot.” “La idea és aquesta: seguir treballant per poder canviar coses, que és evident que cal fer-ho, però seguir sent forts, seguir sent un equip i seguir sent una família com ha estat fins ara”, diu. Vicky Losada, una de les capitanes i que no continuarà la pròxima temporada, assegura que “l’equip sempre ha respectat les jerarquies del club i el treball de l’staff”. “Crec que ha estat un any molt complicat per la Covid. La gent que treballa en l’elit sap que hi ha tensió emocional. Ara queda una setmana i cal centrar-se en els partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)