Barça

Moix: “Vam estirar tant el braç com la màniga”

L’ex vicepresident econòmic del Barça en la última junta directiva, Jordi Moix, ha reconegut que el tancament de l’exercici és molt negatiu i que no tot ha estat per culpa de la pandèmia del Covid-19. Moix, en paraules clares, ha reconegut que la junta directiva de Bartomeu va viure al límit. “No són uns bons resultats, no és per estar orgullosos. La massa salarial estava al límit, vam estirar tant el braç com la màniga. Els diners han d’estar al camp i no en el banc. No vam preveure un impacte com el Covid.”, ha assenyalat. Moix també ha admès que no van cuidor amb tot el rigor el tema del planter i ha demanat als soci remar en la mateixa direcció.

Les pèrdues de l’exercici són 97 milions d’euros. Moix ha estat escridassat per una part dels compromissaris, fet que ha obligat Laporta i Cubells ha demanar respecte. “Aquests comptes no ens agraden. No són uns bons resultats, és evident. Però si que reflecteixen la realitat del club, han estat auditats favorablement, no hi ha cap falsedat o irregularitat. Clar que depurarem responsabilitats si algú ha tingut conductes delictives. Votar si no exonera de responsabilitat a l’anterior junta directiva.”, ha advertit el president.

Els socis van aprovar el tancament de l’exercici 2019-2020 amb 616 vots a favor, 67 en contra i 68 en blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)