Barça

Laporta: “Tenim el propòsit de tornar a ser admirats”

Joan Laporta no ha volgut fer un informe gaire extens de gestió perquè aquesta assemblea de compromissaris arriba massa d’hora per poder fer un balanç de la feina feta. El president del Barça, però, si que ha demanat als socis que li facin confiança de cara a revertir la situació actual del club. “Estic convençut que avui comença una etapa esplendorosa. Estimem el Barça en profunditat. Volem retornar alegria al barcelonisme i que retornin temps millors. Hem de mirar el futur amb una dosi d’optimisme i fortalesa. Ens vau escollir per retornar l’alegria. Tenim un pla i ja l’estem executant. Estem prenent decisions. No estem instal·lats en el victimisme i encara menys prenem decisions pensades en la venjança.”, ha dit.

Laporta ha assegurat que hi ha molt gent disposada a ajudar el Barça a sortir-se’n. “Tenim tota la força i tot el coneixement per revertir la situació. Tenim actius molt potents, hi ha gent que vol col·laborar amb el club. Tenim el propòsit de tornar a ser admirats i respectats i de tornar a tocar la gloria. Volem tornar a tenir el pes específic en el món de l’esport. Torna a haver-hi un lideratge i es nota.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)