Barça

Koeman: “Depay és molt bon fitxatge, com el Kun i Eric Garcia”

Ronald Koeman ha tornat avui a Barcelona després d’estar uns dies al seu país i al arribar ha atès amablement els periodistes que l’esperaven a l’aeroport del Prat. El tècnic holandès ha fet un repàs als temes d’actualitat del club, com per exemple la lesió de Dembélé. “No puc dir molt sobre aquest tema, només que és mala sort que s’hagi lesionat. Són coses que s’han d’acceptar i analitzar però ara estem de vacances.”. Koeman s’ha mostrat satisfet amb els reforços que ha fet el Barça fins ara. “Memphis (Depay) és molt bon fitxatge, com el Kun i Eric Garcia. Com tots els equips, estem treballant per reforçar la plantilla.”.

Laporta recentment ha dit que esperen incorporar tres o quatre jugadors més però Koeman ha optat per no revelar quines posicions cal millorar i ha dit que per aspirar al màxim cal “millorar coses”. Sobre el futur de Messi, ha reconegut que encara no sap si seguirà. “El club està intentant arribar a un acord perquè pel futur del Barça és molt important.”, ha dit.

Sobre la seva continuïtat, ha reconegut que les setmanes en que es va especular sobre si seguiria no ho va passar bé. “És veritat que va ser una setmana o deu dies una mica incòmodes per les dues parts, vam tenir reunions importants. Tant el club, com el ’presi’, com jo tenim moltíssimes ganes d’afrontar la temporada que ve, tant de bo amb públic, són coses que hem parlat i no hi ha problema.”. Sobre la temporada passada, ha insistit en que no va ser dolenta malgrat el tram final i que de cara a la vinent aspiren a tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)